Diensten

Onze diensten

Uw onderneming wordt optimaal ondersteund dankzij onze brede expertise en ons specialisme in het MKB. Wij leveren hoogwaardige administratieve diensten. Ons dienstenpakket bestaat uit de volgende onderdelen:

– Financiële administraties
– Jaarrekeningen
– Belastingaangiften en -advies
– Bedrijfseconomische advisering
– Ondernemingsplannen en persoonlijke begeleiding voor starters
– Salarisadministraties

Wat kunnen wij?

Ons kantoor werkt voor ondernemers in het MKB. Onze klanten zijn zeer divers. U kunt hierbij denken aan zelfstandige organisatieadviseurs, ICT ondernemers, winkels, autogarages, advocatenkantoren, hoveniers en ZZP’ers in de bouw. Het gaat om ondernemingen zowel met als zonder personeel.

De startende ondernemer

Onze expertise start bij het begin van de onderneming. Wij staan toekomstige ondernemers bij met het maken van hun plannen. Vaak zijn er veel vragen. Wat wil ik gaan doen? Hoe wil ik dat gaan doen? Welke financiële resultaten kan ik verwachten? Wat moet ik allemaal regelen? Wij begeleiden de startende ondernemer op weg naar een succesvol bedrijf.

Administratieve organisatie

Ons kantoor richt voor u de financiële- en salarisadministratie in en de administratieve organisatie er omheen. Wij voeren voor u de administratie, waarbij u ervoor kunt kiezen om dit volledig aan ons uit te besteden dan wel dat u dit juist zoveel mogelijk zelf wilt doen. Periodiek verzorgen wij voor u de aangiften omzetbelasting. Jaarlijks stellen wij de jaarrekening op en uw aangifte inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting. Deze bespreken we samen met u.

Advies op maat

Als ondernemer spelen er diverse vraagstukken gedurende de levensduur van de onderneming. Welke ondernemingsvorm is voor mij het beste? Hoe kan ik op een verantwoorde manier mijn onderneming laten groeien? Is deze investering rendabel? Hoe regel ik mijn oudedagsvoorziening? Ook bij deze vragen kunnen wij u met raad en daad bijstaan. Waarbij onze adviezen zich bevinden op administratief, fiscaal en bedrijfseconomisch vlak.