logo_vandenbrink4

Deskundigheid

Binnen ons vakgebied van administratieve dienstverlening beschikken wij (eigenaar en 1e administrateur) over ten minste een hbo plus opleiding in de door ons aangeboden diensten. Hierdoor zijn wij in staat om hoogwaardige administratieve diensten te leveren en onze adviesfunctie voor het midden en klein bedrijf goed in te vullen. Op basis van onze deskundigheid zijn wij aangesloten bij meerdere beroepsverenigingen. De gedrags- en beroepsregels van deze beroepsverenigingen zijn voor ons van toepassing.

Kwaliteitsbeheersing

Binnen ons kantoor beschikken wij over een kwaliteitsbeheerssysteem. Hierbij wordt de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden geborgd.

Permanente educatie

Door de aansluiting bij beroepsverenigingen zijn wij verplicht om permanente educatie te volgen. Hierbij wordt de vakkennis up-to-date gehouden en dragen wij kennis van de relevante wijzigingen in wet- en regelgeving.

Moderne ICT toepassingen

Wij beschikken over enkele online software toepassingen. Hierbij bestaat de mogelijkheid om de administratie digitaal aan te leveren. Afhankelijk van de omvang kunnen wij de aangeleverde mutaties zo nodig online verwerken in ons boekhoudpakket.
Beschikt de klant zelf over de noodzakelijke boekhoudkundige kennis en ervaring kan hij of zij kiezen de administratie direct online te voeren.
Hierbij dragen wij bij aan een efficiƫnte en effectieve verwerking van de administratie hetgeen tot een kostenbesparing kan leiden.

Wij werken graag met de volgende principes in onze dienstverlening.
Wij hebben aandacht voor u, komen afspraken na, nemen initiatief, zijn eerlijk, herstellen eventuele fouten, tonen deskundigheid, zijn mondig en werken voor eerlijke prijs.

Leave a Reply

*